Hrvatski jezikEnglish language
O Event.-s.u
Reference
Naš team
Surađujte s nama
O Event.-s.u
Tvrtka je osnovana, sa namjerom da se specijalizira kao event managment turistička agencija koja će biti u mogućnosti da što bolje i kvalitetnije organizira sve vrste događanja, kongresa, seminara, specijaliziranih programa, kao i putovanja po Vašoj mjeri.

Svoju reputaciju gradimo na dugogodišnjem iskustvu rada u svim oblicima turističkih djelatnosti. Naš se team sastoji od visoko obrazovanih stručnjaka dijelom školovanih u inozemstvu, kojima je cilj da sa svojom kvalitetom, profesionalnošću te inovativnošću obogate ponudu na tržištu event managmenta u Istarskoj županiji, a i šire.

U suradnji s mnogim hotelskim kućama diljem Hrvatske i inozemstva, u mogućnosti smo organizirati kako domaće tako i međunarodne skupove, simpozije, kongrese i promocije. Organizacija smještaja, prijevoza (avion/autobus/brod), izletnički programi, organizacija posebnih evenata kao što su npr. vjenčanja također su dio EVENT.-S. ponude.

Na raspolaganju smo Vam i za usluge u organizaciju originalnih team building programa kreiranih prema Vašim željama. Pored team building programa razvijamo i našu incentive ponudu gdje Vam u suradnji s našim gastro-enološkim teamom garantiramo bogata iskustva u gastronomiji i kušanju najkvalitetnijih vina.

Radujemo se zajedničkoj suradnji.
Informacije
Kontakti
Tel:  +385 (0)52 540 010
Fax: +385 (0)52 553 738
Mail: events@events.hr

+385 (0)91 400 84 88
+385 (0)91 400 84 66
Želite li naručiti naš katalog?
Prijavite se besplatno na newsletter.
Šalji