Hrvatski jezikEnglish language
O Event.-s.u
Reference
Naš team
Surađujte s nama
Reference11. Croatia - Football Festival 200911. Croatia - Football Festival 2009
U periodu od 30.05. – 03.06. 2009 godine u Medulinu/Istra održan je međunarodni nogometni turnir mladih iz cijele Evrope, pod nazivom "CROATIA – FOOTBALL FESTIVAL 2009". Turnir se održava tradicionalno već 12 godina. Na turniru je učestvovalo oko 1000 učesnika u dobi od 11-19 godina, iz raznih zemalja kao što su Austrija, Italija, Njemačka, Rusija, Rumunjska i Hrvatska.

Agencija EVENT.-S. je kao destination manager sudjelovala u realizaciji ovog zanimljivog sportskog projekta koji će se održati i sljedeće godine.

Čekamo Vas na Croatia Football Festivalu 2010.

Otvori stranicu »
53. EOQ Kongres 53. EOQ Kongres
53. EOQ Kongres Evropske organizacije za kvalitetu održan u Hotelu Croatia u Cavtatu, u Dubrovniku od 12. – 14.05.2009. Hrvatsko društvo za kvalitetu u organizaciji sa Evropskom organizacijom za kvalitetu, pozivali su na aktivno sudjelovanje u najznačajnijem godišnjem događaju kvalitete u Evropi. 53 EOQ Kongres bio je od izuzetne važnosti za promociju i predstavljanje Hrvatske kao vrijednog budućeg člana EU. Prisutno je bilo oko 600 sudionika iz cijelog svijeta.

Kao suorganizator u dijelu promocije i sponzorstva agencija Event.-s. omogućila je niz povoljnih mogućnosti za sponzorstva, izlaganja i oglašavanja tvrtki, koje nude svoje proizvode ili usluge.

Otvori stranicu »
63. Dani dijabetologa, Tuheljske TopliceHrvatsko društvo za dijabetes i bolesti metabolizma
Hrvatsko društvo za dijabetes i bolesti metabolizma u suorganizaciji s agencijom EVENT.-S. organizirali su 63. Dane dijabetologa u Hotelu Terme Tuhelj, u terminu od 21.-22. studeni 2008. Na samom događaju koji je protekao u vrlo konstruktivnoj atmosferi bile su prisutni predstavnici mnogih farmaceutskih kuća, gdje se uz rad našlo vrijeme i za ugodno druženje.

Zahvaljujemo na prisustvu svim sudionicima!
Weeken Novo Nordisk Hrvatska, imanje Kezele, ŠumećaniWeeken Novo Nordisk Hrvatska, imanje Kezele, Šumećani
Agencija Event.-s. je organizirala Family Weekend za djelatnike tvrtke Novo Nordisk Hrvatska. Veseli Family Weekend bio je na poznatom imanju Kezele, Šumećani koje se nalazi svega nekoliko kilometra istočno od Zagreba. Uz veseli program koji smo pripremili, mnoga iznenađenja, kao i posjet Djeda Božićnjaka, glazbe nasmijanih tamburaša, zabavili su se roditelji i djeca.
Želite li naručiti naš katalog?
Prijavite se besplatno na newsletter.
Šalji